RING oss: 040-643 50 46 - E-post: info@linkedinannonsering.se

Sponsored Updates

Med Sponsored Updates uppnår man maximalt genomslag för budskapet, och passar de företag som har en LinkedIn-sida med viss aktivitet. Kund publicerar inlägget om den lediga tjänsten som vanligt (och skulle ni vilja ha tips om utformning av dessa hjälper vi gärna till), och vi går sedan in och marknadsför dessa mot samma målgrupper som gäller för LinkedIn Ads.

Effekten av detta är att ert inlägg kommer ”tryckas ut” i målgruppens flöde, och kommer därför mottas som ett inlägg som någon i deras kontaktnät publicerat. Man har också mer utrymme och möjlighet att använda mer text och bild än vid de andra formaten.

Bild på en Sponsored Updates LinkedIn

Fyll i formulären till höger om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er med just Sponsored Updates. Vi återkommer till er så snart som möjligt!

Fyll i dina uppgifter här nedan, så återkommer vi så snart vi kan. Ni kan också ringa oss på 040-643 50 46!

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer
Rekrytera

Alla vill ha ett bättre jobb och det är upp till dig att påminna dem om det! Upptäck kraften i våra effektiva annonspaket – pris från 6495:-

Läs mer om rekrytering via LinkedIn!

Annonsera

Har du en branschspecifik produkt eller tjänst? Ska du anordna ett event? Vi skräddarsyr våra kampanjer efter era behov.

Läs mer om annonsering på LinkedIn!

Kontakta oss

Teamet bakom LinkedInannonsering.se har som mål att besvara din förfrågning redan inom två timmar. Testa oss redan idag!

Håller vi vad vi lovar? Klicka här!

Back to Top