RING oss: 040-643 50 46 - E-post: info@linkedinannonsering.se

Annonsering på LinkedIn

De flesta av oss spenderar ungefär en tredjedel av vår tid med att arbeta. Det innebär att vi är i vår yrkesroll dessa timmar, och de beslut som fattas görs i en professionell kontext.

Har du en branschspecifik produkt, en mässa eller ett event? Vet du vilka yrkesroller du vill nå? I så fall kan LinkedIn vara den absolut mest effektiva kanalen för marknadsföring. Här når du beslutsfattare och yrkesverksamma i valfri bransch, i deras yrkesroll. Ditt budskap konkurrerar inte med samma mediebrus som präglar andra sociala nätverk och mottas som mer relevant och med mer tyngd.
Visste du förresten att LinkedIn antas, av många av deras användare, vara annonsfritt? Bättre förutsättningar att påverka, driva försäljning eller stärka ditt varumärke som arbetsgivare finns inte. Annonsering på LinkedIn erbjuder flera olika annonsformat.

2,7 miljoner svenskar!

Vi på Linkedinannonsering.se vet skillnaden på dessa och skräddarsyr en lösning för just ert företag. Upptäck kraften i 2,7 miljoner yrkesverksamma svenskar – kontakta oss redan idag!

Läs mer om de olika annonsformaten; Job Posting, LinkedIn Ads och Sponsored Updates!

 

Fyll i dina uppgifter här nedan, så återkommer vi så snart vi kan. Ni kan också ringa oss på 040-643 50 46!

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer
Annonsera på LinkedIn vid rekrytering!För att se våra priser för rekryteringsannonser, så skall ni klicka här!

Rekrytera

Alla vill ha ett bättre jobb och det är upp till dig att påminna dem om det! Upptäck kraften i våra effektiva annonspaket – pris från 6495:-

Läs mer om rekrytering via LinkedIn!

Annonsera

Har du en branschspecifik produkt eller tjänst? Ska du anordna ett event? Vi skräddarsyr våra kampanjer efter era behov.

Läs mer om annonsering på LinkedIn!

Kontakta oss

Teamet bakom LinkedInannonsering.se har som mål att besvara din förfrågning redan inom två timmar. Testa oss redan idag!

Håller vi vad vi lovar? Klicka här!

Back to Top