Effektiv annonsering på LinkedIn™

De flesta av oss spenderar ungefär en tredjedel av vår tid med att arbeta. Det innebär att vi är i vår yrkesroll dessa timmar, och de beslut som fattas görs i en professionell kontext.

Har du en branschspecifik produkt, en mässa eller ett event? Vet du vilka yrkesroller du vill nå? I så fall kan LinkedIn™ vara den absolut mest effektiva kanalen för marknadsföring. Här når du beslutsfattare och yrkesverksamma i valfri bransch, i deras yrkesroll. Ditt budskap konkurrerar inte med samma mediebrus som präglar andra sociala nätverk och mottas som mer relevant och med mer tyngd.

Hur uppfattas annonserna? 

Visste du förresten att LinkedIn antas, av många av deras användare, vara annonsfritt? Bättre förutsättningar att påverka, driva försäljning eller stärka ditt varumärke som arbetsgivare finns inte. Linkedin erbjuder flera olika annonsformat, men de mest effektivaste är LinkedIn Ads och Sponsored Updates.

Kontakta oss!

2,7 miljoner svenskar!

Vi på Linkedinannonsering.se vet skillnaden på dessa och skräddarsyr en lösning för just ert företag. Upptäck kraften i 2,7 miljoner yrkesverksamma svenskar – kontakta oss redan idag!

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi så snart vi kan. Ni kan också ringa oss på 040-643 50 46!

Annonsera på LinkedIn vid rekrytering. För att se våra priser för rekryteringsannonser, så skall ni klicka här!

Har du några frågor? 

Kontakta Philip så hjälper han dig.

philip@linkedinannonsering.se

072-373 45 12